Ajánlatunk

Elérhetőség

Esküvő

Exclusive

Sofőrszolgálat

Kezdőlap » Ajánlatunk

Esküvői sofőrszolgálat 2017-ben is változatlan áron!

Szerkesztő vasárnap, 11 január 2015Nem érkezett hozzászólás

A Limuzin Pécstől bérelt menyasszonyi autók nemcsak az ifjú pároknak, de a vendégeiknek is maradandó élményt fognak nyújtani.

Zéró Tolerancia? Önt ez nem érinti. Használja nyugodtan autója kényelmét, ha meghívták esküvőre, rendezvényre, születésnapi partyra, vagy ha egy meghitt vacsorára vágyik. A hazavezető utat bízza a LIMUZIN PÉCS Sofőrszolgálat megbízható sofőrjére, aki biztonságban hazaviszi Önt autójával együtt, Pécsett vagy vidéken, korrekt fix áron…

Több fős csoportoknak kedvezmény adunk az árból! Egyedi igényeket, háztól házig szállítást, előzetes egyeztetés alapján tudunk vállalni. Bővebb információért, árainkért keressen bármelyik elérhetőségünkön a hét minden napján.

ÁRAJÁNLATOT KÉREK!

BMW 7 luxusautó bérlés sofőrrel vagy sofőrszolgálattal, a hét minden napján, a legjobb árakon a Limuzin Pécstől!

Magán- és üzleti ügyfeleink részére egyaránt elegáns megjelenést, luxus körülményeket és egyben kényelmes utazási lehetőséget biztosítunk, a gépkocsival történő utazási igényeiket a lehető legmagasabb színvonalon kielégítjük.

Szolgáltatásunk kiterjed az üzleti utaztatástól a kiemelkedő eseményekkel kapcsolatban jelentkező egyedi, különleges igények kielégítéséig.

Legyen szó esküvőről, születésnapról, koncertről, leány- vagy legénybúcsúról, szalagavatóról, városnézésről, az eseményekhez kapcsolódó utazás luxus körülményeit elérhető árakon kínáljuk.

  • Sofőrszolgálattal  Pécs és Baranya területére
  • Sofőrszolgálattal személy- és csomagszállítás bel- és külföldre
  • Reptéri utak (Taxi, Pécs – Budapest reptér, Pécs – Bécs reptér, Pécs – Pogány reptér)
  • Városnézés Pécsett (igény szerint idegenvezetővel)
  • Szállásfoglalás, vacsoráztatás ügyintézése
  • Villányi bortúra szervezése és lebonyolítása
  • Bevásárlás

Sofőrjeink megjelenése, öltözete az alkalomhoz, és az ahhoz kapcsolódó protokolláris szokásokhoz igazodik.

Emelje a rendezvény színvonalát sofőrszolgálat igénybevételével! Tegye emlékezetessé az esküvőt, legénybúcsút, szülinapi partyt vagy céges összejöveteleket. Gondoskodjon a vendégek biztonságos, kényelmes hazajutásáról.

Angolul beszélő, kiváló helyismerettel bíró sofőrök állnak rendelkezésére. Utazzon kényelmesen és stílusosan a LIMUZIN PÉCS  sofőrszolgálatával!

Sofőrszolgálatunk 0-24 óráig áll rendelkezésükre!

Comments are closed.